Fotografie in communicatie, waarom, wanneer en hoe?

We weten het allemaal: een foto zegt meer dan 1.000 woorden. Beeldtaal is een onmisbaar deel van onze marketingcommunicatie. Dus klikken we er flink op los, delen de mooiste shots op soc. media, maken zelf foto’s voor de website of gebruiken stockfoto’s.

We hebben allemaal een mobiel op zak met prima camera. Beeldbewerking kan met een paar simpele tools. Maar is dat voldoende? Helpt dit bij je verhaal en (persoonlijke) branding? Hoe val je op met fotografie? Wat kun je prima zelf doen en wanneer is het tijd voor een pro?

Tijdens Open Coffee Harderwijk op 21 november a.s. gaan we samen met Frea Kroese, fotograaf in Harderwijk, aan de slag met fotografie.

Kom ook naar de Open Coffee op 21 november in California Harderwijk vanaf 9.00 uur . Aanmelden hoeft niet. Neem gerust iemand mee!

Vergeet niet je mobiel mee te nemen!

Open Coffee Harderwijk

Donderdag 21 november 2019
9.00 uur tot 11.00 uur

Programma

9.00 uur – 9.30 uur    Inloop met koffie en thee

9.30 uur               ‘Fotografie, waarom, wanneer en hoe’ door Frea Kroese  

10.30 uur              Afsluiting en tijd voor nog meer koffie en netwerken

Deelname is gratis. Koffie en thee zelf afrekenen (ALLEEN PINNEN).
Inloop vanaf 9.00 uur.

Netwerken; hoe en waarom? Open Coffee 26 september in California Harderwijk

De zomervakantie is voorbij. Tijd voor nieuwe uitdagingen en kansen. Netwerken helpt je in contact te komen met nieuwe mensen, hun professie en hun netwerk. Open Coffee Harderwijk stond donderdag 26 september, geheel in het teken van netwerken. Hoe doe je dat? Hoe bereid je jezelf voor? Hoe kom je in gesprek met mensen? Hoe kun je profiteren van netwerken? Hoe doe je dat? Allemaal vragen waarop Corinne Dikkerboom ons antwoorden gaf. Op speelse wijze liet ze ons voelen hoe je een expert in netwerken kunt worden. Super toffe bijeenkomst Met dank aan Ruben Schipper Fotografie 

Corinne Dikkerboom (BusinessMagazine en Regionetwerk Stad in Bedrijf) is dagelijks bezig met netwerken. Zij vertelde welke kansen netwerken jou als ondernemer bieden, hoe je een goed netwerkgesprek voert, en hoe je hieraan op de juiste manier follow-up geeft om zakelijke kansen te benutten. Natuurlijk gingen we ook met elkaar netwerken deze ochtend!

Programma
9.00 uur – 9.30 uur: Inloop met koffie en thee
9.30 uur: Netwerken met Corinne Dikkerboom
10.45 uur: Afsluiting en tijd voor nog meer koffie en netwerken

Geen enkele uitnodiging missen?
Laat je e-mail adres achter: http://bit.ly/opencoffeeharderwijk

** Dit event wordt gesponsord door The Cream Factory en California Harderwijk. **

Open Coffee Harderwijk 20 juni in California Harderwijk: Aandacht in 3D

Wees eens eerlijk. Wanneer nam jij voor het laatst de tijd om even stil te staan bij jezelf, je omgeving en het moment?

Tijdens de Open Coffee Harderwijk van 20 juni a.s namen we samen juist  even de tijd voor aandacht vanuit 3 dimensies:

Tijd voor jezelf
Rust in je hoofd. Wie wil dat niet in ons drukke bestaan. Actieve meditatie geeft rust aan onze onrustige mind. Deze vorm is speciaal ontwikkeld voor de drukbezette mens, vooral voor hen die denken daarvoor geen tijd te hebben. Meditatiebegeleider Henk Stuurman liet ons kennismaken met actieve meditatie en wat dit met je doet.

Tijd voor je omgeving
Else van Beek is ruimtespeler liet ons ontdekken wat het belang is van een fijne ruimte om in te werken, te vergaderen of te verblijven. Ontdekken welke stijl en sfeer bij jou past, hoe je dit kunt realiseren en wat dit voor positieve effecten op je heeft.

Tijd voor het (koffie)moment
Wist je dat onze koffiebeleving in Nederland uniek is? Koffie staat in ons land gelijk aan aandacht en kwaliteit. Luciene Breemer van The Coffee Lodge vertelde wat koffie doet. Hoe je scoort met koffie. Ze laat zien en proeven wat een ‘klein’ kopje koffie kan doen voor jou en je business.

Foto’s: Frea Kroese Freative Fotografie

Kom volgende keer ook naar Open Coffee Harderwijk op 26 september in California Harderwijk (9.00 – 11.00 uur). En neem gerust iemand mee.

Meer informatie over Open Coffee Harderwijk vind je op deze website, op LinkedIn en Facebook. Meld je aan en volg ons!

Open Coffee Harderwijk 18 april: Pitchen, hoe doe je dat?

Donderdag 18 april 2019 stond pitchen centraal bij de Open Coffee in California Harderwijk.

Nieuwe contacten leggen is voor velen een uitdaging. Hoe presenteer je jezelf kort, bondig en effectief tijdens een netwerkbijeenkomst, een speeddate of bij een prospect? Een goede elevator pitch is de basis van je succes. Maar hoe doe je dat? Waar bestaat een pitch uit en waar moet je op letten?

Na een ontspannen ontvangst met koffie/thee en lekkere paaseitjes, nam Esther Krook (planner en uitvoerder voor ondernemers – VA GoedGeregeld) ons mee  in deze ontdekkingstocht. Ze vertelde waaruit een goede pitch bestaat en deelde tips en tricks. In kleine groepjes werd volop gewerkt aan het op een goede manier formuleren van je pitch en gaven de deelnemers elkaar feedback. Velen durfden daarna hun nieuwe pitch ter plekke met de hele groep te delen.
Uiteindelijk ging iedereen weg met nieuwe inzichten en de ambitie om hun pitch nog verder te verbeteren.

Bewonersbijeenkomst UWOON in California Harderwijk

Het afgelopen jaar is UWOON in samenwerking met bewoners en omwonenden aan de slag gegaan met de toekomst van de wijk Tinnegieter. Na enkele informatieavonden en bijeenkomsten, waaruit veel input kwam van bewoners en omwonenden over de invulling van de wijk, ontstond er een stedenbouwkundig plan.

Tijdens de bewoners informatiebijeenkomst op 21 januari in California Harderwijk werden bewoners deelgenoot gemaakt van dit plan. Tijdens de bijeenkomst werden de ideeën en het verdere traject toegelicht. Er was volop gelegenheid voor interactie.

De bijeenkomst werd bezocht door meer dan 75 belangstellenden.

 

 

Workshop: Word ook gelukkig en succesvol in 2019

Tijdens de workshop ‘Wordt ook gelukkig en succesvol in 2019!’ van Caroline Sheklanova kon je tijdens de Open Coffee Harderwijk checken hoe het stond met je voornemens en hoe je kunt zorgen dat je in 2019 wel je doelen bereikt 

Workshop: ‘Wordt ook gelukkig en succesvol in 2019!’

Ook voor 2019 heb jij jezelf waarschijnlijk doelen gesteld, zowel zakelijk als privé. Maar overleven deze Blue Monday? En hoe staat het er medio februari mee? Hoe word je nu eigenlijk gelukkig en succesvol? Hoe geef jij richting aan je leven in 2019? Caroline Sheklanova (vitaliteitscoach en trainer) geeft een workshop Gelukkig en succesvol 2019, vol informatie, inspiratie en interactie. Waar sta je nu en wat wil je graag uit het leven halen. Zowel zakelijk als privé.

Doelen stellen en bereiken is helaas niet zo gemakkelijk. Willen is niet per definitie kunnen. En just do it, hasn’t ever done it yet. Het goede leven moet je plannen en gaat verder dan je bucketlist of je goede voornemens!

Tijdens de workshop kreeg je zicht op jouw belangrijkste doel en bijbehorend stappenplan. Met praktische tips om je focus, wilskracht en eigen effectiviteit te verhogen.

Klik hier voor meer informatie over de workshop.
#Harderwijk #CaliforniaHK #event #netwerken #thecreamfactory

Geen enkele uitnodiging missen? –> https://lnkd.in/gfZHPic

LinkedIn centraal bij Open Coffee Harderwijk in California Harderwijk

Op 20 november 2018 stond LinkedIn centraal bij de Open Coffee Harderwijk. De bijeenkomst werd druk bezocht.

Hoe gebruik je LinkedIn effectief in jouw bedrijf?

LinkedIn is onmisbaar voor de moderne ondernemer. Het draagt bij aan je vindbaarheid, laat je een goede eerste indruk maken en is de ultieme bron voor het vinden en contacten van leads. Maar hoe pak je dit nou handig aan? Wat zijn de do`s &don`ts? Amanda Hendriks (AH Marketing Academie/ AH Communicatie) praat ons bij.

Eindejaarsborrel of nieuwjaarsreceptie in uniek California Harderwijk

Sluit dit jaar eens op originele wijze af met een eindejaarsborrel in het unieke en inspirerende California gebouw in Harderwijk. Of begin het nieuwe jaar met een knallende nieuwjaarsreceptie. The Cream Factory verzorgt je eindejaarsborrel of nieuwjaarsbijeenkomst graag van A tot Z.

Hippe eindejaarsborrel

Kies voor de unieke en inspirerende ambiance van het California gebouw in Harderwijk. Naast een grote bar en sfeervolle setting is er alle ruimte voor een presentatie of het uitdelen van relatiegeschenken of kerstpakketten.

Wij nemen alle zorg ter plekke graag uit handen, zodat ook jij kunt genieten en je volop kunt richten op je team, collega’s en/of relaties.

 

Nieuwjaarsreceptie of borrel

Wil je het jaar op bijzondere wijze starten? Waarom dan niet met een nieuwjaarsreceptie of borrel in California? In onze grote sfeervolle en inspirerende hal kan het allemaal. We denken graag met je mee.

Boek snel

De tijd dringt. Dus wees er snel bij. Neem contact op voor meer informatie en een korte brainstorm over de mogelijkheden. We nemen graag de tijd om onze bijzondere locatie te laten zien en beleven. Bel of email ons voor aan afspraak.

#eindejaar #nieuwjaar #receptie #borrel #team #relaties #Harderwijk #CaliforniaHK