The Cream Team

Vanaf 1 januari 2020 is The Cream Factory gestopt.

Voor het eventmanagement van uw bijeenkomst, feest of event kunt u contact opnemen met Winny Christiaanse van Christiaanse Communicatie.

Waarom The Cream Factory

Wij willen bewijzen dat ieder event creatief en bijzonder kan zijn. Daarom gaan we de uitdaging aan om van jouw event een ‘creative dream’ te maken. Wij zorgen voor de spreekwoordelijke ‘slagroom op de taart’. Vandaar onze naam: The Cream Factory.

The Cream Team

Wij zijn een klein en enthousiast team,  met jonge creators en een ervaren project- en eventmanager. Afhankelijk van de behoefte kunnen we ons team uitbreiden met de gewenste specialisten voor het bedenken en realiseren van jouw droom event.

We gaan graag de uitdaging aan en verzorgen de conceptontwikkeling van je event, het complete eventmanagement.

De WOW-factor

Gasten gaan met verwachtingen en beelden naar een evenement. Door gasten net op een andere manier iets te laten beleven, doen, vertellen, zien, voelen dan men verwacht, ontstaat een wow-moment. Dat maakt een event ‘onvergetelijk’ en genereert spontane reacties.

We doen dit door inspiratie, creativiteit, interactie en/of fun sterk terug te laten komen in het event. Bijvoorbeeld: met verrassende inrichting, bijzondere tijd, inhoud, manier van interactie, acts/intermezzo’s, uitnodiging, catering, ontvangst, programmaverloop, afsluiting enz. Bekijk onze events.