Eventmanagement

Events organiseren

Bij het bedenken, organiseren en begeleiden van events komt ongemerkt veel kijken. Zeker als je wilt dat het event de wow-factor heeft, onvergetelijk is en spontane reacties losmaakt. Bij ons is je event in goede handen. Wij staan garant voor een creatief en bijzonder event.

De basis

De basis van een goed event is een helder inzicht in het doel van het event, de doelgroep en randvoorwaarden. Wij brengen deze snel en volledig samen met jou in kaart.

Locatie

Bij een creatief event hoort een creatieve en inspirerende locatie. California¬† Harderwijk is z’n locatie.

Uitwerking

Wanneer de contouren van het event definitief zijn afgestemd, werken we het concept per onderdeel uit in een projectplan en planning. We spreken duidelijk af wat de rolverdeling is in de voorbereiding en tijdens het event. We laten niets aan het toeval over. Catering, muziek, acts, sprekers, aankleding, communicatie, uitnodiging en werving, ondersteunend personeel, fotografie en video enz. worden in overleg geregeld en ingehuurd.

Kosten

De kosten voor het totale event zijn sterk afhankelijk van de doelstelling, het aantal personen en je wensen voor het event (catering, muziek, aankleding, locatie e.d.). De mogelijkheden zijn enorm. Wij zoeken voor jou naar de juiste balans.

Aan de slag

Wilt u een event organiseren? Neem dan contact op met Christiaanse Communicatie in Harderwijk.